Mobirise Website Generator

SEO-PowerSuite Recension

Ett bra SEO-verktyg i formen desktopapplikation

SEO-PowerSuite från $299

Introduktion till SEO-PowerSuite

Det kompletta paketet som bär namnet SEO-PowerSuite har skapats av företaget LinkAssistant och är egentligen allt som krävs, när du ska vara den som finner din rätta plats på nätet och nå höga positioner i sökresultaten. Här handlar det inte om ett system du finner bland molnen, utan helt enkelt ett traditionellt paket du laddar hem och installerar i din dator. SEO-PowerSuite har funnits på marknaden under lång tid och varit med i utvecklingen för att ligga i frontlinjen när du behöver ett bra system för att optimera din eller dina hemsidor. Detta kan ses enbart på de klienter som redan använder denna kombination av program. Här finner du Heineken, Siemens, Microsoft och Amazon.com.

När nu så många älskar detta SEO-verktyg så måste det ju vara något som är bra med det. Här tror vi att detta kan vara att det just är en desktopapplikation som ett alternativ till molnbaserade verktyg, samtidigt som du får ett set av applikationer du kan använda i kombination eller fristående var för sig. Hur som helst är det helt klart att detta är ett SEO-verktyg med kunskap som varit med i många år, vilket gör att det finns många bra fördelar med valet av detta system för sökmotoroptimering.


De stora fördelarna med SEO-PowerSuite


• Det traditionella med att du får en desktopapplikation som du känner att du har full kontroll över, bidrar till känslan att du har kraften att utföra ett bättre och mera stabilt arbete


• Uppdelningen av de olika applikationerna i fyra fristående eller kompletterande verktyg, gör att du känner dig mera fokuserad på varje enskild del av din kompletta sökmotoroptimering


• Ett mycket bra pris för ett SEO-verktyg som bevisligen används och fungerar för många stora företag, vilket gör att du som mindre och medelstor företagare också kommer att kunna få bra resultat med en liten budget


• Kraftfulla metoder för att snabbt kontrollera och finna alla de relevanta och bästa sökorden och sökfraserna för den sida och den information du har på den, i kombination med alla andra professionella och välutvecklade verktygPresentation av  SEO-PowerSuite

SEO-PowerSuite kommer att vara det enda SEO-verktyg du behöver. Vare sig du är amatör eller arbetar professionellt med SEO, kommer du att känna dig som hemma. Finns i gratisversion!

Detta är de fyra olika applikationerna i SEO-PowerSuite

Som redan beskrivits så är SEO-PowerSuite ett SEO-verktyg som du laddar ned och installerar i din dator. Detta verktyg innehåller fyra olika program som naturligtvis kommer att installeras med enbart några klick och en installation. De fyra olika delarna i SEO-PowerSuite är:


• RankTracker: Finner de bästa nyckelorden och håller koll på dina positioner i sökresultaten. Ett mycket kraftfullt redskap som kan hålla koll på alla sökorden och fraserna på samma gång.


• WebSite Auditor: Detta vet alla vad det är och det är naturligtvis den del i det kompletta paketet som håller koll på att det inte finns några fel som påverkar din sökmotoroptimering på ett negativt sätt. Här handlar det om On-Page SEO.


• SEO SpyGlass: Med SEP SpyGlass får du den delen av sökmotoroptimeringen som ligger Off-Page, vilket då betyder att du får koll på och vet var samt vilka länkar som ger kraft till din hemsida. Håller naturligtvis koll på att du har en frisk länkprofil.


• LinkAssistant: Här handlar det också om alla de viktiga backlinks som du behöver för att förstärka din Off-Page SEO-profil. Det är här du finner platsen där du snabbt kan skapa kraftfulla länkar och även hålla dessa fungerande och färska.


Som du ser ingår det mycket gott i SEO-PowerSuite, och nedan ska varje del beskrivas lite mera ingående. Vill du ha den kompletta informationen och prova detta SEO-verktyg är det bara att du klickar på någon av de knappar eller länkar som finns på denna sida.


RankTracker – SEO-verktyget som ingen klarar sig utan

När du vill ha ett riktigt avancerat SEO-verktyg för att hålla koll på dina placeringar samt kunna finna möjligheter att hela tiden optimera detta, så kommer det inte att finnas många verktyg som slår RankTracker i SEO-PowerSuite på fingrarna. Här kan du hålla koll på en ofantlig mängd information, samtidigt som du hela tiden har ett användargränssnitt som är enkelt att förstå. Dokumentationen till detta program är också mycket omfattande.

Varför väljer du RankTracker för dina keywords

• Du kan kolla topp 50 sökresultat på obegränsat antal sökord i över 400 olika sökmotorer med möjligheter till geo-specifika resultat för fritt valda platser

• Få 20 verktyg för att utföra olika kontroller av varje nyckelord. Här finner du integration med AdWords, Analytics, SEMRush och Google Trends för att bara nämna några

WebSite Auditor – Kontrollerar att din hemsida är frisk

Siddoktorn eller SEO-Spider som också WebSite Auditor i SEO-PowerSuite kan kallas, kommer att vara det essentiella verktyg vilket talar om för dig att det inte finns några hinder i vägen för att du på ett optimalt sätt ska få ut det bästa resultatet av din sökmotoroptimering rörande On-Page SEO. Helt enkelt kontrollerar WebSite Auditor att du har alla de funktioner på plats så att det inte saknas något som kan påverka din sökmotoroptimering på ett negativt sätt.

Detta får du med WebSite Auditor

• Teknisk kontroll av din hemsida som alltid håller senaste reglerna uppdaterade så att du inte riskerar att vara den som straffas när Google hittar på nya knep att göra det svårare för dig. SEO-PowerSuite håller koll på detta åt dig.

• Här får du också full kontroll på att allt står rätt till med de två viktiga detaljerna robots.txt och sitemap.xml. Dessutom har WebSite Auditor ett inbyggt redskap som ger dig möjligheten att optimera det innehåll du har på din sajt.

SEO SpyGlass – Backlinks kan vara det viktigaste inom SEO

När du vill ha ett verktyg för Off-Page SEO som verkligen kan användas som ett effektivt redskap för städning och kompletta analyser i din länkprofil, så kommer du att vara den som älskar SEO SpyGlass. Detta verktyg ger dig kraften att hålla koll på och få information rörande alla länkar till vilken sida som helst på nätet, med det mest uppdaterade och effektiva systemet du finner på marknaden. Här är det full kontroll på Penguin och alla andra algoritmer i Google som på något sätt berör det som kallas för backlinks. Välj de kraftfullaste länkarna och neutralisera de värdelösa, samt håll spamlänkar borta med SEO SpyGlass. 

LinkAssistant – Direkt länkbygge där du har kontrollen

Kanske kommer inte LinkAssistant att direkt skapa de länkar du söker för att få till en kraftfull länkprofil, även om detta i vissa fall även är indirekt möjligt. Vad du får är ett SEO-verktyg som verkligen ger dig kraften och möjligheten att använda dig av inte mindre än 10 inbyggda möjligheter att finna de bästa platserna för dina länkar. Varje gång du gör detta kommer du att få upp de allra bästa förslagen på var det passar bäst för just dig att placera dina länkar för att förstärka din Off-Page SEO profil.

Detta fixar LinkAssistant galant åt dig

• Ger dig kontrollen av att veta att du alltid får de rätta länkarna som verkligen ger dig den kraft du söker, istället för att utföra manuella sökningar som kan vara svåra att kontrollera på egen hand

• Verifiera dina länkar med ett enda klick. Här får du resultaten som talar om att ankartext är rätt och att länkarna fortfarande pekar på de platser som de ska.