Mobirise Web Page Builder

Ranktracker Recension

Molnbaserad Ranktracker med dagliga uppdateringar

RanktrackerApp $399/år

Introduktion till Ranktracker

Som alla säkert vet så kommer inte höga resultat i sökmotorerna skickat på posten, och det kommer heller inte att vara av en ren händelse. Här handlar det om ett mycket tungt arbete att optimera hemsidor både rörande sidornas struktur samt den text och de viktiga keywords som är kopplat till den. Att göra allt detta manuellt på egen hand kan ta mycket lång tid, och att lägga ut det på ett företag som kan utföra allt du vill för att nå de toppresultat du söker kan vara något mycket dyrt. Nu finns då ett system som är en molnbaserad plattform, som kan utföra allt detta åt dig till minimalt med arbete och en mycket låg årskostnad.

Denna plattform heter Ranktracker och är skapad av SwissMadeMarketing, vilket då naturligtvis också kommer att betyda ett fokus på att optimera hemsidor för höga träffar i sökmotorerna med marknadsföring i fokus. Nu kommer kanske detta alltid att vara något som alla har som fokus och målsättning med sin sökmotoroptimering, med den delen av sökmotoroptimering bär då namnet SEM, sökmotormarknadsföring, istället. Hur som helst kommer grundfokus i RankTrackerApp att vara på ren SEO och på alla de olika möjligheterna att få organisk trafik med rätt val av nyckelord.


• Effektiviteten av din synbarhet mäts inom allt från lokal SEO till det internationella planet


• RankTrackerApp kan användas av alla länder och för all olika förekommande språk

Presentation av  Ranktracker

Med RankTrackerApp blir du den som har kontroll på din SEO. Du kan kolla detta verktyg själv genom att registrera dig för ett demo i 30 dagar.

Ranktrackerapp SEO-verktyg

När du bestämmer dig för RankTrackerApp

För alla de som inser hur mycket fokus det är på att finna de rätta nyckelorden och att få uppdaterade rapporter rörande detta hela tiden, så kommer RankTrackerApp att alltid vara ett bra val. Här kommer du att få en av de billigaste lösningaran sett till årlig avgift för bruk av detta system i jämförelse med hur många olika verktyg och hur bra effektivitet du får. Egentligen är inte de verktygen som finns i RankTrackerApp uppdelade på något sätt, utan är mera en låda av funktioner som kan användas enskilt eller kopplas samman för ett bättre resultat. Nedan ska vi kika lite närmare på hur RankTrackerApp verkligen fungerar.

Höga placeringar baserade på lokal SEO

För dig som vill satsa på lokal SEO kommer RankTrackerApp att vara det perfekta valet. Här finns det en helt ny funktion som bygger på att ranka högt i sökresultaten genom att söka på ditt företags område samt den stad det befinner sig i. Detta är som du säkert vet grunden i lokal SEO, vilket gör att RankTrackerApp kommer att kontrollera så allt står rätt med din sida inom detta område. Detta för att alltid ligga steget före och hela tiden kunna ge bra förslag på sökord och andra möjligheter att optimera din lokala SEO.

• Ser till att fokusera på att du syns med din virtuella information inför alla de som har närhet till och eventuell kontakt med ditt företag på det lokala planet

• Ser det viktiga i att optimera lokal SEO för alla företag, då de flesta alltid har den största delen av sin potentiella kundkrets i sitt närområde

Ranktrackerapp lokal seo

RankTrackerApp är internationell och kan användas av alla

När du väljer RankTrackerApp så kommer du att få en plattform som är skapad efter Google, och alla de olika länder och språk som denna stora sökmotor finns på. Här spelar det då helt enkelt ingen roll alls vilken målgrupp du har eller i vilket land dina kunder finns. Naturligtvis kommer då även detta att göra RackTrackerApp till ett mycket bra val för alla de som vill jobba med SEO som har kunder i många länder och på många olika språk. Med de rätta inställningarna så kommer detta system alltid att vara något som ger dig de rätta placeringarna rörande ranking av din och dina konkurrenters hemsidor på alla lokala plan.

Ranktrackerapp global och lokal

• Automatisera alla dina behov av att finna fokuserade rankingresultat i alla länder och på alla olika språk

• RackTrackerApp fungerar för alla länder, regioner och språk som har stöd av sökmotorn Google

RankTrackerApp har inga sökbegränsningar rörande antalet domäner

Du som vill ha ett kraftigt paket rörande höga placeringar i sökmotorerna, och hela tiden vill ha koll på vad som händer gällande din och konkurrenternas hemsidor gör alltid ett bra val i detta molnbaserade system. När du väljer hur RankTracker ska fungera och hur stort ditt system för tracking av sökresultat ska vara så kommer du att välja det efter antalet sökbara nyckelord. Då det gäller domäner kommer du alltid att kunna söka 500 nyckelord på en domän eller 1 nyckelord på 500 domäner. Detta är ditt fria val med RankTrackerApp.

• Välj bland tre olika paket 250, 500 eller 1000 keywords att söka på

• Oavsett om du har en webbutik, blogg, en stor hemsida eller en grupp av mindre hemsidor, så kommer alltid RankTracker App att fungera för dig

Med RanktrackerApp finns det inga sökbegränsningar

Kontrollera de 10 eller de 100 första

Inom sökmotoroptimering handlar det egentligen inte om att vara den som ligger på den första platsen i sökmotorerna. Det handlar heller inte om att veta om du placerar dig inom de 100 första i sökresultaten. Gör du det så har du helt enkelt redan förlorat. Här handlar det helt enkelt om att synas bland de tio första i sökresultaten. Gör du det så är du med bland dina konkurrenter och tävlar om nya kunder och klienter.

Kontrollera sökresultaten i ranktrackerApp

• RankTrackerApp kontrollerar om du och hemsida ligger inom de tio bästa i sökresultaten och ger kontinuerlig information om eventuella förändringar

• Få information om antalet sökningar på ett visst nyckelord, kostnaden för att marknadsföra dig på detta och värdet i det hela

Få daglig information om dina positioner

Med RankTrackerApp som molnbaserat system rörande rankingresultat och SEO, så kommer du alltid att få uppdaterade resultat varje dag. Här spelar det ingen roll om du loggar in eller om du inte är inloggad. Detta är en automatisk process som alltid finns för dig att gå tillbaka till och kontrollera varje gång du loggar in i detta billiga och prisvärda system för sökmotoroptimering. Det bästa med allt är att du slipper att installera något i din egen dator. All information är molnbaserad och finns för dig varje gång du loggar in.